Disclaimer

De teksten en foto’s op BiancaOnderweg.nl zijn door mij gemaakt en mogen niet worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming van mij en een duidelijke bronvermelding.

Ik schrijf alleen over reizen die ik zelf gemaakt heb en review alleen producten die ik zelf gebruikt heb. Ik betaal al mijn reizen zelf en heb alle producten die ik review zelf aangeschaft. In reviews zal ik daarom altijd eerlijk mijn mening geven over de producten die ik daar bespreek.

Op mijn website plaats ik soms op pagina’s of bij berichten een affiliate link. Dat is een unieke link vanaf mijn website naar een adverteerder. Wanneer je via deze link een product koopt, dan ontvang ik daar een kleine commissie voor. Het geld dat ik hiermee verdien gebruik ik voor het in de lucht houden van deze website (denk aan hostingkosten, betaalde widgets en betaalde plugins voor de beveiliging van mijn website).

Ik probeer de informatie op mijn website zo volledig en juist mogelijk te houden, maar er kunnen toch per ongeluk fouten in de tekst staan. Er kunnen bijvoorbeeld prijzen en openingstijden wijzigen, waardoor deze niet meer overeenkomen met de informatie op mijn site. Ik raad je daarom aan altijd zelf te checken of deze informatie nog klopt.

Bianca Onderweg is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van BiancaOnderweg.nl.