Samenwerken met Bianca Onderweg

Wat fijn dat je denkt aan samenwerken met reisblog Bianca Onderweg. Bianca Onderweg draait om reisverhalen over bestemmingen in binnen- en buitenland met speciale aandacht voor stedentrips. Ook ben ik gek op kamperen, het liefst met mijn backpack rugzak. Ik ben daarom altijd op zoek naar handige reis gadgets of nieuwe lichtgewicht kampeerspullen die een wandel- of fietsvakantie gemakkelijker maken. Wanneer ik erg tevreden ben over zo’n product, dan schrijf ik daar graag een review over. Zo kan ik andere backpackers helpen om ook met minder gewicht te reizen. Een goed voorbeeld is mijn review over de 2-persoonstent lichtgewicht tent Jade 2 van Nomad. Het meest gelezen artikel van mijn website met ook de meeste reacties.

Mogelijkheden voor samenwerken met reisblog Bianca Onderweg

  • Review over een product (met voorkeur voor kampeerspullen)
  • Review over een hotel, camping of activiteit
  • Promotie via sociale media
  • Gesponsorde blogs
  • Affiliate links
  • Advertorials
  • Winacties

Ik ben heel direct en steek mijn mening niet onder stoelen of banken. Ik zal dan ook altijd mijn eerlijke oordeel geven over een product, hotel, camping of activiteit dat ik review. Gesponsorde blogs en advertorials worden altijd door mij geschreven, zodat alle artikelen in de stijl zijn van Bianca Onderweg.

Bezoekers en volgers

Bianca Onderweg is ook actief op Facebook, Instagram en Pinterest. Momenteel heeft Bianca Onderweg ongeveer 100 website bezoekers per maand en 1100 volgers op Instagram. Deze aantallen nemen continue toe, dus het kan handig zijn om mij een mail te sturen om de actuele aantallen op te vragen. Of bekijk direct mijn sociale media pagina’s via onderstaande knoppen.

Nog vragen?

Stuur me een mail via mijn contact pagina wanneer je meer informatie wilt over samenwerken met Bianca Onderweg of nog andere vragen hebt. Ook andere ideeën voor een samenwerking zijn meer dan welkom.