Bezoekers van Bianca Onderweg

Samenwerken met Bianca Onderweg

Wat fijn dat je denkt aan samenwerken met reisblog Bianca Onderweg. Bezoekers van Bianca Onderweg reizen graag naar speciale of afgelegen bestemmingen, zoals bijvoorbeeld IJsland, Lapland of de Galapagoseilanden. Daar willen zij genieten van de prachtige natuur of bijzondere diersoorten. Ze zijn dus graag buiten en echte outdoor mensen die houden van wandelen, hiken, fietsen en kamperen. Deze bijzondere, maar toch wel vaak dure, reizen worden afgewisseld met steden- en kampeertrips dichter in de buurt. Ook tijdens deze trips zijn zij graag actief bezig en/of graag dicht bij de natuur.

Op Bianca Onderweg zijn daarom naast blogs over deze hele bijzondere bestemmingen ook artikelen te vinden over kamperen en stedentrips. Zowel voor verre reizen, kampeervakanties, stedentrips en fiets- of wandelvakanties is het fijn om met een zo licht mogelijke rugzak te kunnen reizen. Daarom is er veel informatie te vinden over handige en lichtgewicht reisgadgets en kampeerspullen. Bij de artikelen over stedentrips is veel aandacht voor fietstours en stads- en/of natuurwandelingen in de buurt.

Mogelijkheden voor samenwerken met reisblog Bianca Onderweg

  • Review over een product (met voorkeur voor kampeerspullen)

Voorbeelden:
Foto afdrukken op dibond

  • Review over een hotel, camping of activiteit
  • Promotie via sociale media
  • Gastblog schrijven

Voorbeelden:
Alleen kamperen

  • Gesponsorde blogs
  • Affiliate links
  • Advertorials
  • Winacties

Ik zal altijd mijn eerlijke oordeel geven over een product, hotel, camping of activiteit dat ik review. Gesponsorde blogs en advertorials worden altijd door mij geschreven, zodat alle artikelen in de stijl zijn van Bianca Onderweg. Voor het schrijven van een blog doe ik zoekwoordenonderzoek en houd ik rekening met SEO.

Bezoekers en volgers

Bianca Onderweg is ook actief op Facebook, Instagram en Pinterest. De bezoekersaantallen van de website zijn ongeveer 300 website bezoekers per maand en 1200 volgers op Instagram. Deze aantallen nemen continue toe, dus het kan handig zijn om mij een mail te sturen om de actuele aantallen op te vragen. Of bekijk direct mijn sociale media pagina’s via onderstaande knoppen.

Nog vragen?

Stuur me een mail via mijn contact pagina wanneer je meer informatie wilt over samenwerken met Bianca Onderweg of nog andere vragen hebt. Ook andere ideeën voor een samenwerking zijn meer dan welkom.