Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 18 augustus 2021

Dit is de privacyverklaring van Bianca Onderweg, de blog van Bianca den Hamer uit Rijnsburg. Voor vragen ben ik bereikbaar via .

Persoonsgegevens

U kunt een reactie achterlaten op de website. De gegevens getoond in het reactie formulier, uw IP-adres en de browser’s user agent worden verzameld om te helpen spam te detecteren. Deze gegevens blijven bewaard totdat de reactie verwijdert wordt. Als u wilt dat ik een reactie verwijder, dan kunt u een e-mail sturen naar en dan zal ik uw reactie binnen 14 dagen verwijderen.
Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van uw e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien u dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kunt u hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat uw reactie is goedgekeurd, is uw profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van uw reactie.

Wanneer u mij een mail stuurt worden uw naam, e-mailadres, de inhoud van de mail en uw IP-adres opgeslagen. Mails met vragen bewaar ik maximaal een jaar en daarna verwijder ik ze. Daarmee worden ook uw gegevens verwijdert.

Via Bianca Onderweg kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. De gegevens getoond in het aanmeldformulier en uw IP-adres worden verzameld. De nieuwsbrief is een e-mail die u informeert over de laatst geplaatste blogs. In iedere e-mail staat een uitschrijf knop, waarmee u zich ieder moment kunt uitschrijven voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Uw gegevens worden dan automatisch verwijderd uit WordPress. Ik heb geen externe e-maillijsten van mijn abonnees: alle gegevens staan in WordPress.

Cookies

Voor alle informatie over cookies verwijs ik u naar de pagina met mijn cookiebeleid

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op Bianca Onderweg kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Gegevens delen met anderen

Ik deel uw persoonsgegevens nooit met derden, anders dan hierboven aangegeven, tenzij dit wettelijk noodzakelijk zou zijn.

Recht op inzage, wijziging of wissen

U hebt altijd recht op inzage, rectificatie of wissen van persoonsgegevens. Stuur hiervoor een e-mail naar . Persoonsgegevens die verplicht bewaard moeten blijven wegens administratieve, wettelijke of veiligheidsdoeleinden kunnen niet gewist worden.

Google Analytics

Ik gebruik op deze website Google Analytics om te weten hoeveel mensen mijn website bezoeken en om te weten hoe deze bezoekers de website gebruiken. Ook worden mij gegevens getoond over deze bezoekers, zoals land van herkomst, geslacht, leeftijd en zoekgedrag. Ik heb een bewerkersovereenkomst met Google Analytics, uw gegevens, inclusief het IP-adres van de bezoekers, worden geanonimiseerd en ik verstrek ze niet aan derden. Google heeft van mij geen toestemming gekregen om informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die ik via Google Analytics krijg wordt door Google op servers opgeslagen in Amerika. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar het privacybeleid van Google. Google kan deze informatie aan derden verschaffen als het daartoe wettelijk verplicht is. Ik heb daar helaas geen invloed op.

Affiliate links

Op mijn website plaats ik soms op pagina’s of bij berichten een affiliate link. Dat is een unieke link vanaf mijn website naar een adverteerder. Wanneer je via deze link een product koopt, dan ontvang ik daar een kleine commissie voor. De affiliate partij waarmee ik voornamelijk samenwerk is TradeTracker. Adverteerders waarnaar ik doorlink via TradeTracker zijn De Zwerver en Cameraland. Verder heb ik een affiliate samenwerking met Coolblue. Wanneer u gebruik maakt van deze links betaald u uiteraard niks extra’s. Voor u is het niet anders dan wanneer u rechtstreeks naar de website van de adverteerder was gegaan.

Beveiliging van mijn blog

Mijn site is gehost bij de betrouwbare hostingpartij Strato.nl. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar het privacybeleid van Strato. Voor mijn blog maak ik gebruik van een SSL Certificaat, zodat uw persoonsgegevens goed beveiligd zijn. Wilt u daar meer over weten, dan kunt u mij een mail sturen via

Reacties van bezoekers worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service. Hiervoor gebruik ik Akismet. Akismet verzamelt informatie over bezoekers die een reactie achterlaten op mijn website. De informatie die Akismet verzamelt is normaal gesproken het IP adres van de reageerder, browser’s user agent, HTTP referrer en website URL (met ook andere informatie zoals naam, gebruikersnaam, e-mail adres en de reactie zelf).

Klacht indienen

Wilt u een klacht indienen over de manier waarop ik uw persoonsgegevens bescherm? Dat kan via de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassingen

Ik heb het recht deze privacy policy te veranderen zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.

Bianca Onderweg