Super leuk om te doen in Sevilla is om tijdens een fietstocht met een Nederlandse gids langs de highlights te fietsen. Misschien is het niet het eerste waar je aan denkt, maar fietsen in Sevilla gaat echt heel goed. De stad is heel vlak en er zijn in de hele stad fietspaden aangelegd. Wel lopen er vaak toeristen op het fietspad, omdat het niet overal even duidelijk is aangegeven. Een beetje uitkijken is dus wel nodig. Zelf had ik de laatste dag deze fietstour Sevilla gedaan, wat ik echt afraad. Dit is juist heel leuk om meteen de eerste dag te doen. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van wat er te doen is in Sevilla en heb je daarna nog tijd om deze dingen ook zelf te gaan doen of bekijken.

De fietstocht door Sevilla met een Nederlandse gids gaat ook langs Plaza de España.
De fietstocht door Sevilla met een Nederlandse gids eindigt bij Plaza de España.

Een goede voorbereiding voor je stedentrip naar Sevilla

✈ Vergelijk prijzen en vind goedkope vliegtickets naar Sevilla
🏩 Vergelijk hotelprijzen in Sevilla en vind de beste deal
🏨 Lekker makkelijk! Boek je Hotel en vlucht naar Sevilla in één keer
🚗 Huur een all-inclusive auto (alle verzekeringen inbegrepen)
📚 Begin met plannen en koop alvast een reisgids over Sevilla
🏰 Ook doen in Sevilla: Real Alcázar bezoeken
🏙 Meer ideeën voor stedentrips in Spanje: Granada, Malaga
🌎 Bekijk alle artikelen over Spanje

Sevilla fietstour: de Highlights

Ik had de “Sevilla fietstour: de Highlights” online geboekt bij Bajabikes. Deze tour gaat zoals de naam al aangeeft langs alle bekende bezienswaardigheden, o.a. langs Giralda, Real Alcázar, Torre del Oro, María Luisa Park en Plaza de España . Daarom is het ook zo leuk om deze tocht te fietsen tijdens de eerste dagen van je stedentrip. Tijdens de fietstocht krijg je van de Nederlandse gids heel veel informatie en tips over de bekendste plekken van Sevilla. Niet alleen uitleg over wat er te zien is, maar ook hoe je het beste aan tickets komt en wat het beste tijdstip is voor je bezoek. Ook is er natuurlijk de gelegenheid om al je vragen te stellen. En terwijl je van plek naar plek fietst zie je meteen al een boel van de stad zelf.

🎫 BOEK HIER DE SEVILLA FIETSTOUR: DE HIGHLIGHTS

Sevilla fietstocht + tapas

Zij bieden naast de fietstour langs de bekende bezienswaardigheden ook de fietstocht + tapas aan. Deze laatste tocht gaat juist van de gebaande paden af langs bezienswaardigheden als Expo ’92, klooster La Cartuja, Macarena stadspoort en de oude stadsmuren. Halverwege de fietstocht wordt er gestopt voor tapas en een drankje. Met deze fietstocht ontdek je de plekken waar je normaal gesproken niet zo snel zou komen.

🎫 BOEK HIER DE SEVILLA FIETSTOCHT + TAPAS

Fietstocht Sevilla met privé Nederlandse gids

Maak een fietstour door Sevilla helemaal aangepast naar jouw eigen wens. Je kunt zelf de starttijd bepalen en kan in overleg met de gids de route bepalen en je kan er zo lang over doen als je zelf wilt. Fiets bijvoorbeeld langs het archief van Indië, de Sint-Annakerk, Triana brug of natuurlijk één van de hierboven genoemde bezienswaardigheden. Met hoe meer personen je de fietstocht met privégids maakt, hoe goedkoper het wordt. Je kan de tour boeken vanaf 1 persoon (€195,-) tot meer dan 15 personen (€25,- p.p.).

🎫 BOEK HIER DE SEVILLA PRIVÉ FIETSTOUR

Op het Plaza de España Tijdens onze fietstocht door Sevilla met Nederlandse gids
Fietsen in Sevilla

Bianca

Bianca is de eigenaar en maker van reisblog Bianca Onderweg. Naast dat ze een blogger en een ondernemer is werkt ze ook als research analist in het LUMC. Al haar vakantiedagen gebruikt ze om verre reizen, stedentrips en kampeervakanties te maken. Overal neemt ze haar Sony a6400 mee naar toe om de mooiste natuur- en wildlife foto's te maken.

Misschien vind je dit ook interessant

4 Comments

    1. Was heel leuk om te doen. En het kan inderdaad in heel veel steden, ik ga het vanaf nu wel vaker proberen. Super leuk om een idee te krijgen van wat er allemaal te zien en te doen is voordat je de toerist uit gaat hangen.
      Eigenlijk zou ik in 2020 heel Andalusië door reizen, waaronder ook Málaga. Helaas heb ik dat toen moeten annuleren, maar ik wil zeker nog eens terug om naast Sevilla ook de rest van Andalusië te ontdekken 😊.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *