Kopenhagen wordt vaak de beste fietsstad ter wereld genoemd. Fietsen is dan ook een must-do wanneer je in de Deense hoofdstad bent. Fietsen in Kopenhagen is heel veilig, want er liggen overal fietspaden. In de stad zijn er zelfs meer fietsers dan automobilisten te vinden. Superleuk wanneer je voor het eerst in Kopenhagen bent is een fietstour boeken langs alle hoogtepunten. Zo krijg je snel een overzicht van alle bezienswaardigheden in Kopenhagen. Daarna kan je dan zelf de leukste hoogtepunten nog eens op je gemak gaan bekijken.

Bezoek de Kleine Zeemeermin tijdens het fietsen door Kopenhagen.
Tijdens de tour door Kopenhagen fiets je ook langs de Kleinde Zeemeermin

Een goede voorbereiding voor je reis naar Kopenhagen

✈️ Vliegtickets vergelijken? De goedkoopste vliegtickets naar Kopenhagen

🚂 Bestel hier treinkaartjes naar Kopenhagen

🏩 Vergelijk hotelprijzen in Kopenhagen en vind de beste deal

🚗 Huur een all-inclusive auto (alle verzekeringen inbegrepen)

🎫 Is de Copenhagen Card zijn geld waard?

🌎 Bekijk alle artikelen over Denemarken

Kopenhagen Fietstour langs de highlights

Fietsen in Kopenhagen met een Nederlandse gids kan je boeken bij Bajabikes. Tijdens de fietstocht zal de gids je van alles vertellen over de bekende plekken waar je langs fietst. Ook is er gelegenheid om te vragen waar je bijvoorbeeld lekker kunt eten of welk café het gezelligst is. Wij kregen een korte pauze bij Nyhavn om het lekkerste ijs van Kopenhagen te kunnen proeven. In totaal duurt de fietstour ongeveer 3 uur in totaal. Je fietst steeds een stukje door Kopenhagen en bij elk hoogtepunt wordt er even gestopt. De gids verteld dan iets over de bezienswaardigheid en er is gelegenheid om foto’s te maken.

BOEK HIER DE KOPENHAGEN FIETSTOUR: DE HIGHLIGHTS

Fietsen in Kopenhagen: de Kerstspecial

Ben je in november of december in Kopenhagen? Boek dan de speciaal ontwikkelde kerstspecial fietstour. Tijdens deze tour fiets je ook langs de hoogtepunten van Kopenhagen, maar is er extra aandacht voor de kerstversieringen. Zo bezoek je tijdens de tour een aantal kerstmarkten en breng je een bezoek aan dé kerstboom van Kopenhagen. Ook is er gelegenheid onderweg om ergens glühwein te proeven.

BOEK HIER DE KOPENHAGEN KERSTSPECIAL FIETSTOUR

Kopenhagen Fietstocht met Privégids

Vind je het wel leuk om met een gids door Kopenhagen te fietsen, maar niet in een lange rij met allemaal toeristen die je niet kent? Of wil je de tocht fietsen met je eigen groepje waarmee je op vakantie bent? Dan is misschien de Fietstocht met een privégids iets voor jou. In principe fiets je langs dezelfde hoogtepunten als de andere fietstochten, maar in overleg met de gids kan je plekken overslaan of juist extra toevoegen. Let wel op de annuleringsvoorwaarden bij deze fietstour. Waar je bij de andere fietstocht gratis kunt wijzigen of annuleren, krijg je bij deze tour geen geld terug bij annuleren vanaf 48 uur voor vertrek.

BOEK HIER DE KOPENHAGEN FIETSTOCHT MET PRIVÉGIDS

Ik kan fietsen in Kopenhagen ter zeerste aanbevelen. Het is echt een hele leuke manier om de stad te leren kennen. En wil je meteen ook wat horen over de bezienswaardigheden waar je langs fietst, dan is het super leuk om de fietstocht met een Nederlandse gids te doen. Vind hier een overzicht van alle Bajabikes fietstours door Kopenhagen.

Ook een fietstocht in Sevilla met Nederlandse gids of de fietstour door Nice zijn wat mij betreft echte aanraders.

Bianca

Bianca is de eigenaar en maker van reisblog Bianca Onderweg. Naast dat ze een blogger en een ondernemer is werkt ze ook als research analist in het LUMC. Al haar vakantiedagen gebruikt ze om verre reizen, stedentrips en kampeervakanties te maken. Overal neemt ze haar Sony a6400 mee naar toe om de mooiste natuur- en wildlife foto's te maken.

Misschien is dit ook interessant

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *